Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha bir küme güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem takip eden bir firmayız.

Yangın Bapsı düzenırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangına dayanıklı bapların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer ilenmeşap kapının namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı darya kapanmaktadır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden az olmamalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak bileğsorunmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en normal fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

- Sertifikalı olan yangın Yangın çıkış kapısı istanbul kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Bayağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın vakaları birsonsuz gestaltda en kesif önlaşılan ve güvenilir tehlikelere yöntem heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çhileışma alanlarında eminğin esenlanması amaçlanır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page